For børn
Pulsskolen Hvidovre, uge 32 2019

Dansborghallen
Sollentuna Alle 2, Hvidovre
Mandag den 5. til fredag den 9. august 2019, kl. 09.
Pulsskolen er et idrætstilbud til børn og unge mellem 7½ -16 år, hvor du har mulighed for at prøve mindst 9 forskellige idrætsgrene samt en masse sjove idrætsaktiviteter i løbet af en uge i sommerferien.
Arrangeret af Pulsskolen.

Deltagerne inddeles i hold med jævnaldrende, som man er sammen med hele ugen.

Vi har specialiseret os i at udvikle aktiviteter til børn med forskellige forudsætninger, så du får de bedste oplevelser ved at dyrke idræt sammen med andre - uanset om du har prøvet det før eller ej.

Du behøver ikke at kende nogen på forhånd. Vi sørger for, at du hurtigt lærer de andre at kende - du vil helt sikkert få nye og gode venskaber.

Hvis du kender nogen, som også skal med, kan du skrive det på tilmeldingen, så I har mulighed for at komme på hold sammen.

Dit program kan eksempelvis indeholde: boldspil, dans, fembold, badminton, crossfit, beachvolley, battle, fodbold, orienteringsløb, gymnastik, håndbold, pulsbold, adventure, kinball, kampsport, atletik, rope skipping, flag football m.m.

Vores vision er, at få børn og unge til at opleve glæden ved idræt. Det gør vi ved at have Danmarks bedste instruktører, som er motiverede og passionerede!
(Pris: 1.325 kr) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige