Motion
Massagekursus for par - den øvre del af kroppen

Kursuscenter Friheden
Hvidovrevej 438, Hvidovre
Lørdag den 31. august 2019, kl. 10-15.30.
Underviser: Marianne Møbius. En anderledes dag at være sammen på. Tag din partner med eller kom med en anden, du kan dele massage med. I bliver ikke uddannet massør på en dag, men nogle teknikker kan gøre en stor forskel.
Arrangeret af AOF Hvidovre.

Massage medvirker til at bringe kroppen balance. I vil give og modtage en blid og omsorgsfuld massage Begge får og modtager massage. Spændinger i kroppen kan ved blid massage reduceres, så hovedpine, smerter og uro i kroppen fjernes. Teknikkerne virker på de mest spændte muskler omkring nakke, skuldre, arme og ryg og kan udføres hjemme.
Medbring:
Massageolie og tøj der kan tåle olie
Håndklæder og tæpper forefindes, men medbring gerne egne.
Vand i drikkedunk. Forplejning som mad, te eller kaffe kan ikke købes på kursuscenteret.
OBS! Prisen er pr. person. Kun tilmelding parvis - begge deltagere bedes registreret.

En anderledes dag at være sammen på. Tag din partner med eller kom med en anden, du kan dele massage med. I bliver ikke uddannet massør på en dag, men nogle teknikker kan gøre en stor forskel. Massage medvirker til at bringe kroppen balance. I vil give og modtage en blid og omsorgsfuld massage og vil opdage, at det gør en forskel at sætte tempoet ned og være opmærksom. Begge får og modtager massage. Spændinger i kroppen kan ved blid massage reduceres, så hovedpine, smerter og uro i kroppen fjernes. Teknikkerne virker på de mest spændte muskler omkring nakke, skuldre, arme og ryg og kan udføres hjemme. Medbring: Massageolie og tøj der kan tåle olie. Håndklæder og tæpper forefindes, men medbring gerne egne. Vand i drikkedunk. Forplejning som mad, te eller kaffe kan ikke købes på kursuscenteret. OBS! Prisen er pr. person. Kun tilmelding parvis - begge deltagere bedes registreret.
Hold: 19-9780
Klik her for at tilmelde dig
(Pris: 302 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige