Musik
Red Warszawa + support

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Fredag den 18. marts 2022, kl. 20.
Oplev Red Warszawa, når Hvidovre Musikråd slipper dem løs i Kometen!
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

Red Warszawa's show i Kometen, Hvidovre rykkes til 2022, fordi planeterne ikke står korrekt.

Da Venus, Merkur og Jupiter er udenfor rækkevidde d. 29/10, dykker de kosmiske energier denne dato. Red Warszawa har derfor besluttet sig for at rykke deres show i kometen til 18/3-2022, da de ellers ville få simultan menstruation i et parallelunivers.

På den nye dato i 2022 vil alle i bandet konvertere til neodruide og samle dug fra skovens blade i fuldmåne, mens Venus er i 7. hus. Herefter vil de ofre til stonehenge fra Hvidovre, fordi kosmisk energi kender ikke grænser.

4 sorte huller vil stå i en perfekt konjugering.

Husk kutte og en god vandrestav!

Mvh. Stormester Goggesok

Der er ingen tvivl.... Red Warszawa er gammel... ca. 35 år. Som sagt så mange gange før husker ingen i bandet om det var 1986 eller 1987, at navnet første gang poppede op, så alle jubilæer (baseret på 5 år) holdes 2 år i træk... Det vil sige, at 40% af alle RW's koncertår er jubilæumsår. Denne gang er det så 35-års fødselsdagen, som skal fejres på den sædvanlige upassende vis. Dette foregår i kraft af en landsdækkende tour under navnet "Slidt mis 35". Dette må du selvfølgelig ikke MISse, så køb din billet i god tid. Bandet er aktuelt med albummet "Lade", som alle elsker at hade. Det rimer, så det passer. Ud over at spille musik, kan de heller ikke hækle eller strikke. Kom og se en flok gamle nisser forsøge sig med hits, som var store i 1996. De fleste i bandet er demente, så hvert show er debut. Stomi-power og voksen-ble!!!

Supportband offentliggøres op til koncerten.

Koncerten finder sted i Kometen fredag den 18. marts 2022. Koncerten starter kl. 20.00, og barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 19.00. Der vil være unummererede siddepladser.

Forsalg: 70 kr.
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.
Entré: 70 (+ 5 kr i gebyr)
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige